den sista dagen i februari

I måndags var jag hos hunden och träffade honom och hans familj. Det var jättekul! Jättetrevlig familj och en underbar hund. Väldigt social och okomplicerad! Var ute och gick med honom på kvällen och han var så lätt. Gick iof i flexi-koppel, vilket inte är min favorit. Men det funkar. Det var skönt att komma ut och hunden är så härlig!

Igår hade vi utvärdering av lägret och sedan jobbade vi med projektet. Det går framåt och känns kanonbra för närvarande. Vi fick besked om att finansieringen är klar och allt fungerar som vi vill nu.
Det är möte på ungdomsgården ikväll. Ska bli kul!

Var ute med hunden igår vid lunch också. Jätteskönt att komma ut, lite trist väder bara. Men kul och skönt ändå!

Idag har vi DPA, arrangera. Vi planerar inför vårfesten och lite inför temadagarna. Känns kul just nu, jag är med i pynt-gruppen! Haha... Kommer bli kanonfint!!

Nu börjar vi snart igen... Ska fixa lite inför kvällen först bara.
Ta hand om er! Puss o kram!!


Lovet är slut och skolan har börjat...

Ja efter ett långt och härligt lov så är det dags för nya tag i skolan!

Det var skönt med lov, behövligt har jag märkt!

Tyvärr hann jag inte alls med allt som jag hade velat och trott att jag skulle hinna. Jag som skulle börja planera hur min garderob ska se ut och hur jag ska fixa en bokhylla och sådant. Tänkte att jag skulle pratat med min kära morbror om det! Han är ju duktig på det!

Sen skulle jag hunnit träffa Mattias, ta en fika eller så. Men blev inget med det heller...

Tiden bara flög iväg och helt plötsligt var lovet slut. Men hann träffa tjejerna allafall! Hade två underbara kvällar med dem, korta med trevliga! Får bli längre nästa gång... Kanske får sova kvar i Monikas lägenhet då... =)

Lägret blev kort men väldigt roligt! Var inte alls peppad inför det och när vi kom dit och insåg att vi skulle vara 10 ledare på 19 barn så kändes det hela väldigt meningslöst och mitt engagemang försvann....
Men det mjuknade och blev kanonbra när man började lära känna ledarna på kvällen...
Sen blev allt så mycket bättre när barnen väl kom och det blev kanonkul!
Massa lekar och tävlingar, god mat och bus i snön! Disko och film. Så härligt!

Fick även ett telefonsamtal från en hundägare här i Mölnlycke, han ville ha hjälp med sin hund.
Jag ska dit idag och prata med dem och träffa hunden. Ska hjälpa till med promenader och aktivering. Ska bli så himla kul!!!  Känns som jag behöver det! Få komma ut på promenader och få energi från en hund. =) Jag ser fram emot det jättemycket!

Nu börjar det klarna inför kvällspraktiken också. Som inte kommer bli så mycket till kvällspraktik. Men kul ändå. Ska starta upp Klippan på Nordengården. Hjälpa dem med verksamhet och planera en kväll där.
Det känns bra och kommer säkert att bli kanonbra! =)

Projektet ska tas tag i imorgon... Ska bli spännande... Får se vart det leder! ;-)

Nu ska jag snart dra... Ringa ett samtal och ta en dusch! Sen är det middag och sen ska jag till hunden!
Ta hand om er! Puss o kram!

Hemma och har lov... =)

Ja äntligen har det efterlängtade lovet kommit! Och jag är mitt uppe i det. Det är väldigt skönt! Men har ännu inte hunnit med allt jag skulle göra.
Har mest varit hemma i veckan. Ridit så mycket jag kunnat, gått promenader med Primula. Slängt massa bajs och packat massa hö. Mår så bra!

I måndags hade vi årsmöte också. Något jobbigt var det... Tröttsamt. Men samtidigt kul! Gjorde massa saker jag inte borde gjort och är arg för mig själv för det... Men gjorde endel bra saker också.
Satt som mötessekreterare, en ny grej, rätt spännande och utmanande. Har skrivit ett första utkast till protokoll och hoppas få respons på det snarast.

I tisdags var mor och jag på mobilia och handlade lite...

Imorn kommer bröderna och Johannes hem till Motala! Så underbart att träffa dem!
Hoppas att Monika och Emma har tid att träffa mig någon dag snart också.

Ska dra mig nu... Puss o kram!

dags att åka hem...

Ja nu är det äntligen fredag! Äntligen lov! Äntligen så ska jag få åka hem!

Dagen igår var riktigt kämpig... Först skola, var på studiebesök hos KRIS. Väldigt spännande och kul. Men energikrävande. Träffade KRIS efteråt om våra temadagar, det gick helt underbart snabbt och lätt och de är preliminär bokade.
Sedan for vi hem och käkade lunch. Sen satte vi igång med projekt. Planering och runt-ringning. Känns kanon bra för närvarande. Vi fick mängder positiva responser och vi har nästan alla trådar nu.... Snart bara att knyta ihop dem på rätt ställen.
Det kommer bli sååå bra!

Var och kollade på lokalerna i onsdags. Så coolt och grymt! Helt nyrenoverade lokaler, så snyggt! Dansrum, teaterrum, studio och massa coolt! Möjligheterna känns enormt stora och det här är precis vad vi i projektgruppen behöver nu! Allt rullar på och det är så positivt för närvarande. Underbart!

På kvällen igår städade jag och Jesper på internatet.... Urk på burk... Rensade kylskåp och rengjorde dem... Det var riktigt vidrigt! Har kastat mängder av saker som jag önskar att jag sluppit se.... Usch!
Att folk kan vara såå äckliga... Vi städade i 3½ timme... Om inte mer. Men nu är det rent och fräscht!

Ska snart gå till bussen... Sen åker man swebus. Ska bara sitta och ta det lugnt! Läsa bok och njuta av ledigheten!
Blir lov till på onsdag v.8. Då det är dags för läger. Ska bli såå skönt!
Träffa brorsan nästa helg också! Å se monikas nya lägenhet! Sen årsmöte på måndag!
Det här lovet kommer bli såå bra!

Ta hand om er! Puss o kram!


vilma truls.

vilma truls.

Finns det någon som inte blir glad av att se en sådan söt vovve?!

Tokstollan är mitt lyckopiller!

en härlig helg!

Ja har haft en riktigt bra helg. Inte haft något planerat... Bara tagit dagarna som de kom....
I fredags hyrde vi film, Bilar, Björnbröder 2 och American Pie 5.
Sen såg vi på film och åt godis... =) Det är så man ska spendera en fredagskväll...
Bäst hade ju varit om Johannes hade varit där också... Men man kan inte alltid få allt som man vill.

Bilar var en rätt schysst film, riktigt snygg, ganska schysst budskap. En film man blir glad av!
Björnbröder var jättebra, visst är 1:an bättre. Men det är svårt att göra en kanonbra 2:a. Ska du se den så se den på svenska. Den är nog bäst då. Älgarna är allafall roligast då. =) Musiken är ng bäst på engelska dock.
American Pie 5 var sådär, väldigt överdriven och lite för mycket stundtals... Orkade inte se klart på hela...

Sov bort halva lördagen.... =P Inte bra... Men skönt och behövligt. Tog mig en långpromenad, lugnt och stilla... Helt underbart väder. Önskar att jag kunde varit hemma. Tagit en långtur med hästarna... Saknar dem så! Eller en promenad med vovvarna!
Såg björnbröder igen på lördagen, då på svenska, i fredags på engelska. =)
Sen var det Melodiefestivalen och när den var slut då var det party!!!
Eller rättare sagt när vi äntligen väntat klart på Ullis och tjatat på Henke och Evelina så gick vi till bussen, för att upptäcka att vi hade missat den med typ 5-10 min.... Fick vänta 45 min på nästa buss...
Men vi hade kul ändå! Traskade runt och hade kul på busscentralen....

Sen käkade vi lite och sen gick vi äntligen till Gretas! Det var skitkul! Vi dansade hela tiden! Party party! Började tackla av vid halv tre dock... Var lite trött... Men vi gick tre. Halv fyra gick bussen hem! Då var vi trötta, men glada! ;-)

Idag sov jag bort halva dagen igen... Usch usch! Men behövligt dock! Går man och lägger sig halv fem så är det rätt okej att sova till 11. 
Har mest tagit det lugnt idag... Handlat, tvättat, handlat med P-A, käkat mat, fikat, läst körkortsteori och haft internatfika. Sen har jag pratat med min älskade också! ;-)

Som vanligt längtar jag hem! Nu mer än någonsin känns det som... 
Jodå klart jag trivs här... Älskar folket som bor här och alla vänner här. 
Hade jag fått ha min lilla vovve här så hade nog saker och ting varit lättare, saknaden efter djuren hade inte varit så stor. Visst skulle jag ändå sakna mor och far och hästarna och johannes och vännerna.... Men det hade nog ändå varit lite lättare... 

Puss o kram!

rollspel...

Vi har ART på schemat idag... Träning på att förmedla känslor och situationer. Man tränar genom rollspel... Det är läskigt! Hoppas inte att jag behöver ställa upp.... Usch!
Men spännande att få reda på fakta om hur man gör...

Tycker om min underbara klass! =) De är så söta!

Tack för nu... Puss o kram!