efter blåst och värvning...

I söndags blåste det riktigt rejält här i Göteborg, i Mölnlycke var det väl förhållandevis lugnt.
Hörde varken om träd som blåst ner eller annat som blåst sönder. Men det var läskigt att gå ut... Var ute och handlade två gånger under dagen. Höll på att blåsa iväg några gånger...

Det var ju nämligen så att tanken var att vi skulle åkt till Värmland i  söndags eftermiddag. Men eftersom alla tåg blev inställda så blev det inte så. Vi gick i ovisshet hela dagen. 14.15 skulle vi åka från Mölnlycke. Först var ju tågen inställda till 12.00... Så var inställd på att åka som väntat. Men sedan kom nästa rapport om att alla tåg var inställda till 18.00. Och då såg vår konsulent att det gick ett tåg 19.30. Så var sedan inställda på att ta det. Men även det blev ju inställt och efter det blev det många resor fram och tillbaka när vi skulle åka och inte...

Men kom iväg, till slut... Vet inte hur många gånger väskan var på ryggen och vi var på väg att åka, men sedan blev det inställt osv.

Men till slut tog vi oss till Nisse och centralen, var ju bara att se om vi möjligtvis kunde komma med nästa tåg. Det var värsta långa köerna i biljett-receptionen. Det var rörigt och allmänt kaos. Men till slut kom vi fram och vi fick biljetter till tåget som skulle gå 20 min senare! Helt underbart. Vi köpte mat och sprang sedan till tåget.

14.25 var vi framme i Karlstad och träffade Tia. Hon är en helt underbar konsulent. Rak på sak, vet vad hon vill och samtidigt ödmjuk och härlig att umgås med.
Vi planerade lägret (som vi ska ha helgen v.4) under eftermiddagen och diskuterade vad vi ville och tyckte.
Det var spännande, en ny grupp och samarbeta med och som alltid går det lite trögt i början. Men det blev bra till slut, även om det blev en del tjafs. Men allt går att lösa bara man vill.

Sedan gick vi och käkade middag på en mysig liten pizzeria och kvällen spenderades på d-expen med diverse spök- och skräckhistorier. En mysig, men läskig kväll.
Vet numera en hel det om slottet här på Wendelsberg, lite läskigt. Men än har spökena varit snälla, så de kommer säkert fortsätta vara det. =)
Tanken var att vi skulle hitta på ngt, som gå och bowla, spela biljard eller fika eller liknande. Men resten i min grupp var så sega, så blev inget med det. Men var ju trevligt ändå, kul att umgås med Tia och Johan.

Värvningen idag gick riktigt bra, för att vara en ny grupp med fem helt olika personligheter så tyckte jag att vi samarbetade kanonbra! Vi pratade med typ alla på skolan och många var intresserade. Inga medlemstalonger som är inlämnade än, men vi fokuserade mest på att få dem till vår UNF:aren kurs. Där vi ska övertala dem ännu mer. Och vi har redan tre anmälningar dit! ;)

Nu ska jag gå och duscha, sen bädda rent min säng!
Ta hand om er!

Puss o kram!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback