Nu är det dags för hemfärd...

Ja nu har jag gjort mitt här... Projektet är klart... eller allafall genomförandet av det... Har många timmar till med att skriva rapport och sånt kul... =P

Om knappt en timme sätter jag mig på Grön och åker till Göteborg... Sen bär det hemåt! Swebus express mot Linköping! Kommer hem sådär vid kvart över fem, halv sex typ.... Lång resa. Men det är det värt!

Ska bli så skönt att träffa familjen och djuren. Ta det lugnt och få göra allt det där som jag älskar göra. När jag vill!
Ta ut hundarna på promenader. Busa med hundarna. Ut och rida på pojkarna. Mocka massa skit. Rensa i hagen. Köra lite traktor. Ut och tömköra med Primula. Gosa med hästarna. osv.

Hem och träffa vännerna och min kära släkt! Träffa Johannes och brorsorna!

Ja jag kommer ha ett så underbart lov! Och nu ska jag packa ner det sista i min lilla väska...

Ta hand om er!

Puss o kram!

Lääängesen...

Ja hela två veckor sedan jag skrev något.... Jag är kass på att uppdatera. Men kan bero på att jag knappt suttit vid en dator på två veckor. =) 

Så en snabb uppdatering sen sist! 
Det blev utgång på lördagen! Melodifestivalsfinal! Först satt vi bänkade ett helt gäng på Hilton och såg finalen, sen när den precis slutat drog vi så fort som möjligt ner till stan för att kunna komma in på Gretas, vi förväntade oss en stormning. Men vi var tidiga, var bara att gå in. Typ bara 20 pers där och ingen på dansgolvet. Trist tyckte P-A, Dennis och jag så vi dansade ändå. Efter en stund fick vi upp fler och fler folk. 
Det blev en riktigt grymt kul kväll! Eller natt, vi dansade hela natten och var ett 20-tal ifrån Wendels. Riktigt skoj!

Sen löpte veckan på. På onsdagen var det temadag på Tjörn, som min klass höll i. Jag hade en helskön dag ute i solen. Ida och jag hade drinkblandning. Riktigt skönt!

Sen var det lång ledigt, alltså både torsdag och fredag ledigt. Jag åkte hem redan onsdag-kväll och såg fram emot en underbar helg med djur, familj och vänner. På torsdagen skulle johannes komma hem och sedan på fredagen skulle Lotta (en tjej i klassen) komma hem till mig.

Det började ju kanonbra med att jag missar att bussen inte stannar i Mjölby som jag trodde och som jag hade sagt till pappa. Utan när vi kör förbi Mantorp inser jag att bussen har åkt för långt och pappa fick komma till Linköping och hämta mig istället.
Kom i säng runt halv ett.... Var helt slut. Gick sedan upp halv åtta dagen efter. Och vaknade med värk i hela kroppen. Men jag tog en ipren och tänkte att det var nog för att jag sovit dåligt och så. Det går över.

Mamma och jag var ute och red en sväng. Det var kul, men lite segt för jag kände mig lite halvsjuk... 
Sen gick vi till grannen och skulle fika och gå en promenad med Grålle (Mys häst). Jag fick rida Grålle en sväng, för min granne som skulle ridit var inte på humör. 
Men efter det blev jag bara sämre. Fick feber och ont i halsen och hostade och så.... Frös som en gris när vi gick ifrån grannen. 

Efter det så var jag sjuk och spenderade helgen i soffan och i sängen... Var bara ute en kort stund mitt på dagen... 
Kunde inte träffa johannes och lotta kunde inte komma. Jag fick inte rida och inte göra något kul alls... 
Men det var skönt att jag ändå var hemma. Hade inte klarat att vara sjuk på Wendels. 
Hemma hade jag ju folk som passade upp på mig och som lagade min mat och så. Underbart! 

I veckan som gått nu har jag också varit sjuk... Har varit på halvfart på lektionerna, om man kan kalla det så. 
I onsdags var det vårfest, jag var fortfarande sjuk, så lagom kul... Men blev nog rätt lyckat ändå. 

Torsdag och fredag har vi haft vårat projekt. Har väl gått sådär. Inte riktigt så mycket folk som vi har hoppats på. Men hyfsat kul ändå. Hoppas på lyckade dagar måndag och tisdag också ! 

I går hade vi unf:aren på Nordengården. Gick väl hyfsat. Lite jobbigt att prata med hosta. Men riktigt kul ändå. 

Sen åkte jag till johannes igår kväll. Hade inte träffats sen sportlovet, dvs helgen v.7. Så var helt underbart att få träffa honom och spendera några timmar med honom! 
Även om jag gärna stannat kvar ännu längre så blev det hemfärd ikväll igen. Men det var underbart att vara där och det avbrottet från Wendels behövde jag! Nu finns det kraft och energi till de sista dagarna i projektet.

Och på onsdag bär det hemåt igen! Ett 1½ veckas långt lov ska jag ha! Och nu SKA jag inte vara sjuk. Utan jag ska hem, umgås med vänner, släkt, familj och djur! 
Ska bli så underbart! 

Men nu ska jag ta en dusch och sen ska jag sova!
Ta hand om er där ute! 
Puss o kram!  

Äntligen helg!

Ja och fredagen är över... Det gick inte bra alls. Vi skulle ha unf-kväll. Hade förberett med drinkblandning och alkoholpolitik. Hade väl inga stora förväntningar, men hade väl hoppats att någon skulle komma. Men inte.
Det var vi, DO och hans flickvän. Sen var junis Johan och Johan där. Det var ju kul att träffa dem allafall.
Men annars var tiden mest bortkastad...
 
Ska in till stan och shoppa lite imorn... Sen ska vi kanske ut på kvällen... Får se om jag har ork och lust. Men de tjatar så... Så kanske...

Det är dags att sova nu allafall.... Vill upp skapligt imorn. Inte sova bort halva dagen. Hoppas på fint väder och tid för långpromenad.

Ta hand om er! Puss o kram!

Tjo flöjt!

Tiden går fort här och dagarna flyter ihop.... Kommer knappt ihåg vad som hänt.
Mötet på 1200 kvadrat gick bra! Det känns kanonbra nu, bara några små finjusteringar så är allt klappat och klart! 

Planeringen inför vårfesten går också bra, vi har haft en heldag med arrangemangsplanering idag. Vi i pyntgruppen har varit runt i förråden och hittat massa kul! Åhh... det kommer bli så sjukt bra! 
Planeringen av temadagen på folhögsskolan på Tjörn går också bra, den är om en vecka. Ida och jag ska blanda drinkar! =) 

Massa promenader med vovven har det blivit också. En riktigt lång promenad i fredags, var ute 2 h. Jätteskönt! 
Det är skönt att komma ut, kul att gå med en helt annan sorts hund. 

Jag var med på alkoholpolitikskurs i lördags, klasskompisarna hade sitt projekt, rätt kul och så. 
I söndags tog jag det mest lugnt... Tvättade, läste bok och gick en promenad. 

Den här veckan har jag diskvecka, Ida och jag hjälper till i köket och diskar. Det är rätt kul faktiskt, löpande bands princip typ.... 
Idag fick vi varsin bulle. De är så söta i köket! 

Jag längtar hem!!! Hem hem hem!!! Men blir ingen hemfärd denna helg heller. Utan blir om en vecka, på onsdagen nästa vecka! Ska bli så skönt!

                               
                                                        

Två söta bilder på min söta lilla pojke! Berserkur