En lång uppdatering... ;-)

Jaa.. Så var det ju längesen jag skrev något igen.. Jag kommer aldrig börja blogga på riktigt, det är nog så... =) Men ni får stå ut med lite uppdateringar då och då...

Torsdag 30/7
Amanda kom och red. Så vi red först på Nökkvi och Beris. Sedan kom hovslagaren och satte på Nökkvi nya skor. Under tiden som jag höll koll på Nökkvi hade jag lite koll på Amanda som red Kátur en stund i paddocken.
Sedan plockade jag in Nettla som också fick nya skor.
Marie, Fredrik, My och Moa kom ut till stallet. Vi åt lunch. Sedan skulle My och jag ut och rida. Jag skulle rida Freyja. Men jag ångrade mig snart att jag lovat att vi skulle rida ut, så blev en tur i paddocken istället. Gick bra, men hon är spänd...
Pappa och jag åkte och köpte en soffa till mig. Så nu har jag en bäddsoffa!!
På kvällen red jag Tindra en sväng i paddocken, kände på henne lite. Blev bara skritt för det hade regnat under dagen, så banan var blöt...
Åt kvällsmat hos mor och far. Sedan åkte jag hemåt. Senare på kvällen kom min vän Lotta hem till mig. Såå härligt! Det blev en kopp te och massa prat om allt möjligt...

Fredag 31/7
Lotta åkte iväg efter frukost, hon har lite fler kompisar i Östergötland som hon passade på att träffa när hon ändå var här.
När jag packat ihop alla mina grejer åkte jag hem till min mor och far, de skulle på lite mini-semester fre-lör.
Jag passade på att bjuda hem lite kompisar. Så vid lunch åkte jag in till stan för att hämta upp Ulrika och Sofia. Efter lite krångel med resan var de äntligen på plats.
Efter lunch och mycket prat kom Lotta tillbaka. Vi gick en promenad med hundarna... Sedan flöt dagen på...
Tiden går fort när man har roligt och det finns alltid mycket att prata om... =)

Jag hade en underbar helg med tre underbara vänner! Behöver inte säga mer än så...
Längtar efter vår nästa helg tillsammans! <3

Söndag 2/8
På kvällen när min vänner hade åkt hemåt åkte jag hem till mor och far. Vi tog en ridtur alla tre. Det var riktigt härligt, längesen vi gjorde det!

Måndag 3/8
Jag började jobba igen efter semestern... =) Skönt att komma igång igen!
Vilma och jag hittade en perfekt lunchpromenad. Promenad längs med ån, 3,5 km och tar ca 40 min. Så perfekt! Både Vilma och jag är såå nöjda!
På eftermiddagen åkte vi till mor och far. Blev en kvällstur som gårdagen. =)

Tisdag 4/8
Jobbade... På eftermiddagen åkte jag till mor och far. =) Red Nökkvi och Beris, longerade Freyja.

Onsdag 5/8
Jobbade... På eftermiddagen åkte jag till mor och far. Amanda kom och red på Nettla. Gick så bra så. Hon red i paddocken först, sen ut en sväng och då cyklade jag brevid. =)
Hade tänkt rida någon häst efter sen... Men det var så varmt så de fick en vilodag istället.

Torsdag 6/8
Vår equiterapeut Gerd kom ut till stallet för att kolla igenom våra hästar. Det är skönt att få veta hur det står till och se om de har ont någonstans och vad man ska göra åt det i så fall.
Nökkvi såg väldigt fin ut! Det var jätteskönt att höra. Jag har fått jobba hårt för att få honom dit, men det är verkligen värt att slit när man får se resultatet!
Freyja hade en äggstor knuta i nacken, inte konstigt att hon är spänd och stressad... Stackars gumman! Så nu blev det massage och streching och lugna ridturer.

Fredag 7/8
Jobbade halvdag. Sedan åkte jag till mor och far och åt lunch. Sedan skjutsade jag dem till Varvs kyrka. De åkte till Göteborg med Marie och Fredrik. Jag fick vara barnvakt åt min kusin My.

Helgen
Har haft en skön helg med lillkusinen. Vi har ridit, badat, solat, spelat spel, promenerat med hundarna, skött alla djuren. Sedan har hovslagaren slagit på skor på Beris, Kátur, Freyja och Tindra. Birkir och Dísa blev verkade.
Amanda och Jonna har varit och ridit.

Måndag 10/8
Jobbade... Hann med en lunchpromenad mellan regnskurarna. =)
Åkte ner till unf-lokalen och hade föreningsmöte/planeringsmöte. Sedan handlade jag lite och åkte hem till mor och far. De hade precis ätit när jag kom och det hade blivit över, så jag fick mat. Gött! =)
Vid sju kom Annette. Så mamma, jag och Annette red en sväng. Gick så bra så.
Nökkvi var så duktig!

Tisdag 11/8
Jobbade... Sedan åkte jag till mor och far. Red en sväng på Nökkvi. Han var helt underbar!
Pappa fixade min bil, styrningen hade kärvat lite. Nu hoppas jag att den fungerar, annars måste jag byta ut en grej som jag inte längre minns namnet på... Men det som gör så att man styr när man vrider på ratten... (haha diggar den beskrivningen)
Pappa och jag red sedan en barbackatur på Beris och Tindra. Tindra är helt underbar! Såå skön häst!
Sedan longerades Freyja med, hon är envis... Men jag är ännu mer envis. Till slut slutade hon att beta och började ge mig sin uppmärksamhet! Yes!

Idag
Har jobbat nästan hela dagen... Fixat med filmklubbar och filmer. Sedan styrelsemöte på kvällen. Jag har en bra styrelse! De är underbara på många sätt och vis!
Vilma har varit med hela dagen. Hon är såå duktig!
Nu på kvällen har jag fixat lite ordning i lägenheten, diskat och plockat. Tyvärr ligger det fortfarande en stor hög med tvätt som skulle behövas strykas och vikas... Men det blir en annan dag.
Nu har jag uppdaterat här istället.
Har även ätit kvällsmat, gått promenad och druckit te... Nu sover Vilma och jag känner att ögonlocken börjar att falla...
Dags att sova kanske... Blir en skapligt lång dag imorn med.. Sedan på fredag tar jag ledigt! =)

Natti natti! Puss o kram!

Kommentarer
Postat av: Sara

Amanda är sämst på att rida har haft henne som medryttare förut hon kan inte göra saker som man säger eller rida rätt.

2009-10-01 @ 21:16:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback