Fredag!!! Weiii!!

Blev ingen uppdatering sen igår. P-A och jag gick en långpromenad i skogen istället. Var mycket skönt och välbehövligt. Ingen tyst minut där inte.... *flinar*

Sen var jag och hämtade min älskling på nisse-platsen.

Idag har vi börjat en ny kurs. Ungdomskultur. Blev en bra start där... Vår lärare hade missat att vi skulle börja idag så vi fick ringa efter honom. Men det blev bra sen, tror att det kommer bli en väldigt bra kurs. 
Fick se på en film som handlade om Sverige hundra år tillbaka och utvecklingen till idag. Riktigt spännande. 

Nu är det helg, en av de få helgerna som jag ska stanna kvar här på slottet. Ska umgås med min kära pojkvän. =)

Puss o kram!  

vecka 46. =)

Var jätteseg hela måndagen.... Kom ju hem rätt sent på söndagkvällen.... Så blev allt för få timmar i sängen.
Som vanligt hade vi uppföljnin i klassen och alla pratar om hur de mår och så. En kanonstart på veckan faktiskt.
Sedan har vi förberedelse inför Holland. För om dryga veckan så reser vi!!! Ska bli väldigt kul. Men känns lite skrämmande... Holland verkar så.... hmm... konstigt...  =P

Under tisdagen hade vi bara DPA och hade en föreläsning om narkotika. Fick lära oss massor nytt om knark! Det var faktiskt riktigt spännande.
På kvällen var det scoutmöte. Rätt spännande. Planeringen hade fungerat sådär. Alla hade gjort vad de skulle, men blev knas ändå. P-A och jag fick köra lekar hela mötet och sedan fick de gå gruppvis och göra fågelholk.

Nä... måste springa och tvätta min tvätt nu.... uppdaterar senare. Puss!


en hemma-helg...

Ja det blev en hemma helg. Åkte hem till motala. Väldigt skönt och hade gärna stannat en vecka till.... Minst... Det är ju så kul att se hur huset växer fram och blir mer och mer likt ett hem.

För ett par veckor sedan var jag tveksam. Jag funderade på vad vi gett oss in på. Tänkte att det kommer bara bli skit av allt och vi kommer aldrig kunna flytta in. Vi kommer aldrig få i ordning på skiten.

Och visst, det finns massor att göra. Det kommer inte bli några lugna helger hemma på år och det kommer alltid finnas något att göra. Men det kommer bli så fint. Och jag kan garantera att vi kommer trivas.
Jag älskar övervåningen. Det enda som ska upp nu är en låda för proppskåpet och ett nytt element. Annars är det jättefint och såå mysigt!
Det finns mängder ridvägar och promenad-stigar. Omgivningarna är jättefina. Dessutom har vi en bra mark, så hagarna kommer bli så bra så!

Just nu är det badrummet som står högst upp på listan. Pappa har tagit semester hela veckan för att greja där. Tror att det kommer bli jättebra! Sen blir det köket. Men i höst/vinter händer nog inte så mycket, utan det kommer bli mer i vår. Och då ska även stallet fixas ordentligt. Jag ska jobba!!

Nu i helgen ska min älskade pojkvän komma till Göteborg och hälsa på. Ska bli skönt med en helg med honom. En lugn och skön helg med inget inplanerat.

Sen nästa helg åker jag hem igen. Åker redan torsdag-kväll. Vill vara med hela fredagen och hoppas att min lärare förstår det. =)

Nu ska jag väl ta och göra något vettigt. Typ städa och greja. Måste gå och handla också.
Men det regnar ju här såklart! Jag som inte tog med regnkläderna hem. =P

Puss o kram!

Det långa härliga lovet kändes kort...

Ja ett långt härligt lov skulle jag ha.... Men shit vad fort det gick! Visst har jag fått en hel del gjort. Jag och Beris har fått många ridturer tillsammans. De flesta dagarna gick han så bra min lilla häst. Han är så duktig och han försöker jämt.
Det är bara jag som måste träna mig på att vara mer tydlig och ge förståeliga hjälper. För anledningen till att det skiter sig ibland är för att han inte förstår vad jag vill. Enbart mitt fel.
Men vissa dagar går allt perfekt. Han förstår allt, jag gör precis rätt. Så underbart!

Har varit på DS möte i veckan också. Även om det inte beslutades allt för mycket så var det trevligt att träffa resten i styrelsen. Alltid lika kul!! =) Kändes bra att vara delaktig på ett möte också. Har ju inte varit alltför delaktig den senaste tiden.

Sedan var det Halloween. Jag har varit med om bättre läger. Det mesta gick nog bra. Vi jobbade på bra, även om vi drog åt olika håll och hade inte jämt lika syn på sakerna.
Min lördag blev ju den sämsta dagen på länge. Har inte varit så sur, arg, ledsen, förtvivlad, förvirrad och irriterad på länge. Mest irriterad är jag på mig själv. Att jag aldrig lär mig. Att jag aldrig kan ta tag i saker direkt när de händer. Varför tillåter jag mig själv att gå omkring och må så jäkla dåligt så länge, utan att göra något åt det?

Var allafall vid farfars grav och tände ljus, den bästa tiden på hela dagen. Allt var så fint. Första året som vädret var helt underbart! Farfars grav var så fin med fem ljus och en krans. Kändes skönt att komma upp dit till stillheten.
Sen var vi tyvärr bara Mattias och jag i år. Det var trevligt med. Men... ja... 

Vi flyttar för fullt ut till långskogen. Mycket är emot oss för tillfället. Badrummet var värre än väntat och det kommer ta tid. Men det ska bli klart. I helgen ska resten av mina saker flytta. Sen är jag färdigflyttad. 
Mamma, jag och Marie ska sätta stolp i helgen också. Så kul. Banka stolp och göra hagar! =)

Nu börjar snart lektionen igen. Etik och ledarskap... Hu... Inte min favorit. Är för trött för det idag också. 
Har svårt att hålla mig för skratt.... =P

Puss o kram!