hela långa sommaren...

Ja den har gått väldigt fort... Dagarna har flutit ihop till en enda stor massa och jag vet inte riktigt vad jag gjort...

Men jag har jobbat en hel del. Nästan varje dag. Det har varit jättekul, jag trivs kanonbra på jobbet. Men att vara personlig assistent är rätt jobbigt också, man är personens händer och fötter kallas det, men det blir också tolk, mamma, kompis, skötare och så vidare.

Sen har jag pysslat med hästarna, har ridit och grejat en hel del, men ändå inte hunnit med riktigt allt jag velat göra, eller allafall inte orkat göra allt jag velat göra.

Sen har vi målat boden. Den är röd och fin. Pappa byggde en rundpaddock och jag har målat den (med lite hjälp).

Nästa vecka börjar skolan. Känns konstigt, men spännande. Ska bli kul att komma igång och läsa!
Men jag saknar mina ANT-are och Wendelbergare. Känns konstigt att inte åka tillbaka igen...

Har blivit av med min cykel också. Någon snodde den under tiden som jag var på kongressen. Jävla stil!
Men har förhoppningsvis hittat en ny, ska kolla på den idag tror jag.

Kongressen var ju också. Det var kul. Lite för mycket förhandlingar och för lite party. Men kongress är alltid kongress och den är en höjdpunkt på året!

Marie och My har flyttat hit med sina hästar. Känns jättekul! Visst fullt i stallet... Men jättekul att ha någon mer att rida med. Och kul att kunna träffa mina småkusiner lite oftare. =)

Tindra har äntligen kommit hem efter betäckningen. Hon är dräktig! Så om allt går som det ska blir det en till häst nästa sommar. =)

Men ska ta och fixa lite här hemma nu...
Nu har ni fått lite uppdatering allafall.

Puss o kram!